Sven van der Mierden na 10 maanden weer terug op de motor!

Sven van der Mierden heeft afgelopen week op zijn nieuwe GasGas-motor, zijn eerste meters gemaakt op de crossbaan van Ulicoten. Met dank aan JH MX Service uit Gemert en aanverwante partners, kan Sven gecontroleerd bouwen naar het gewenste doel om weer terug te keren in de wedstrijden. Dit jaar zal hij voornamelijk nog gebruiken om zich verder fysiek fit te trainen en zich weer comfortabel op de motor te gaan voelen.

Begin Juli zal Sven nog een operatie ondergaan om de plaat en schroeven uit zijn rug te laten verwijderen. Op advies van diverse specialisten, heeft Sven de tijd heeft genomen om de breuk volledig te laten genezen en lichamelijk goed te herstellen (12 maanden !), alvorens deze operatie te kunnen doen. Na succesvolle verwijdering van de plaat en schroeven zal Sven onder begeleiding van een fysiotherapeut en personal trainer verder werken aan volledig herstel van zijn rug.

Dankzij de steun van JH MX Service en diverse privé sponsoren kan Sven zonder druk aan de slag om aan zijn fysiek te werken en te wennen aan zijn nieuwe GasGas motor.

Commentaar Sven: “ Ontzettend fijn om je weer een beetje motocrosser te voelen na deze zware rugblessure “.

Recent Posts